accident-ambulanta4

Săptămână începută cum nu se putea mai prost în traficul din Timișoara. Un incident înspăimântător a avut loc la intersecția dintre Calea Martirilor și Bulevardul Liviu Rebreanu.

Două mașini au fost implicate în accident, dintre care și o ambulanță. După spusele oamenilor aflați în zonă salvarea avea pornite semnalele acustice și luminoase, aflându-se în misiune, iar când a intrat în intersecție, trecând pe culoarea roșie a semaforului, un șofer care venea dinspre Spitalul Județean înspre b-dul Liviu Rebreanu și care a declarat poliţiştilor, ca a intrat în intersecție pe culoarea verde,dar nu a observat-o la timp, moment în care s-a produs coliziunea. Autospeciala de salvare s-a răsturnat după impactul violent cu autoturismul, lovind un biciclist care aștepta să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Atât acesta, cât și asistenta aflată în ambulanță care a intrat în stare de șoc au fost răniți ușor și transportați la spital pentru a primi îngrijri medicale.

„O ambulanță care circula pe strada Martirilor, înspre Arieș, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, la intersecție cu b-dul Liviu Rebreanu a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat, moment în care a acroșat un biciclist. Asistenta din echipajul ambulanței și persoana care s-a deplasat cu bicicleta au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ TImiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabilii cu exactitate ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here