Motocicliștii au ”invadat” circuitul de la Arad pentru a învăța de la campionul Ionel Pascotă FOTO

Date:

În weekend-ul care tocmai a trecut, Freedom Crew Timișoara și campionul național la motociclism-viteză, Ionel Pascotă, au oferit motocicliștilor o zi pe pista circuitului din Arad. ”Obiectivul noastru a fost să oferim tuturor doritorilor și pasionaților de motoare șansa să intre pe pista de concurs și să își testeze abilitățile într-un mediu sigur, alături Freedom Crew și de Ionel Pascotă, acesta din urmă încercând să răspundă la o serie de întrebări și nelămuriri cu privire la ramura sportivă a motociclismului”, a explicat Flavius Ciulică, președintele Freedom Crew Timișoara.

La apelul lansat de Freedom Crew, au răspuns afirmativ 70 de pasionați ai motociclismului care au participat activ la acest curs moto, dar și foarte multă lume dornică să privească de pe margine spectacolul oferit de aceștia.

”În speranța că am reușit să îndrumăm motocicliștii cu abilități sportive să descopere pistele de concurs pentru testarea abilităților și nu drumurile publice în acest sens, dar și să învățăm fiecare ceva nou sau să perfecționăm stilul de pilotaj al motocicletei, Freedom Crew și Ionel Pascotă multumesc tuturor pentru participare”, a mai spus Ciulică.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare