Motocicliștii-au-”invadat”-circuitul-de-la-Arad-pentru-a-”învăța”-de-la-campionul-Ionel-Pascotă-4

În weekend-ul care tocmai a trecut, Freedom Crew Timișoara și campionul național la motociclism-viteză, Ionel Pascotă, au oferit motocicliștilor o zi pe pista circuitului din Arad. ”Obiectivul noastru a fost să oferim tuturor doritorilor și pasionaților de motoare șansa să intre pe pista de concurs și să își testeze abilitățile într-un mediu sigur, alături Freedom Crew și de Ionel Pascotă, acesta din urmă încercând să răspundă la o serie de întrebări și nelămuriri cu privire la ramura sportivă a motociclismului”, a explicat Flavius Ciulică, președintele Freedom Crew Timișoara.

La apelul lansat de Freedom Crew, au răspuns afirmativ 70 de pasionați ai motociclismului care au participat activ la acest curs moto, dar și foarte multă lume dornică să privească de pe margine spectacolul oferit de aceștia.

”În speranța că am reușit să îndrumăm motocicliștii cu abilități sportive să descopere pistele de concurs pentru testarea abilităților și nu drumurile publice în acest sens, dar și să învățăm fiecare ceva nou sau să perfecționăm stilul de pilotaj al motocicletei, Freedom Crew și Ionel Pascotă multumesc tuturor pentru participare”, a mai spus Ciulică.

 

Facebook Comments