Politia-arma-pistol

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș ne-a informat că sâmbătă, 16 mai 2015, în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara au fost sesizaţi de trei tineri cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de telefoanele mobile, în timp ce se aflau pe o stradă din orașul de pe Bega.

În urma investigaţiilor efectuate, în baza semnalmentelor oferite de păgubiţi, poliţiştii au depistat doi dintre bănuiţi, care la vederea echipajului au încercat să-şi asigure scăparea fugind. Pentru prinderea acestora, unul dintre poliţişti a executat, după efectuarea somaţiilor legale, un foc de avertisment în plan vertical.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 800 de lei fiind recuperat parţial.

În cursul zilei de ieri, a fost depistată şi cea de-a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, față de care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări şi pentru furtul unui taximetru şi conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Timişoara continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.