ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A vrut să-i TAIE GÂTUL unui taximetrist, i-a FURAT mașina și a făcut accident la Peciu Nou! Poliția l-a prins, procurorul l-a eliberat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea de 16 spre 17 mai 2015, în jurul orei 1:20, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, şofer de taxi, despre faptul că un tânăr, sub ameninţarea cu un cuţit, l-ar fi deposedat de autoturism.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 4 Rurale din Peciu Nou au depistat autoturismul abandonat într-un şant, pe raza comunei, câteva ore mai târziu fiind depistat şi tânărul bănuit de comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au stabilit că tâlharul, deși are numai 18 ani, l-ar fi ameninţat cu un cuţit pe şoferul de taxi, după care a sustras autoturismul pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, iar pe raza comunei Peciu Nou ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un şant. Totodată, la câteva sute de metri depărtare de autoturism, poliţiştii au găsit portmoneul şoferului şi cuţitul despre care există suspiciuni că ar fi fost folosit de tânăr.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetări a mai reieşit că, acesta este bănuit şi de furtul a 300 de lei din portmoneul şoferului şi a unei tablete din autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca procurorii să dispună măsurile legale.

Stupoare! Procurorul Mărioara Sandu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu atât mai mult cu cât tâlharul a admis că l-a amenințat cu cuțitul pe taximetrist, dar și că i-a furat autoturismul, a decis că încadrarea polițiștilor este eronată și că tânărul trebuie acuzat numai de furt calificat și de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere! Ca atare, procurorul a decis că tâlharul poate fi lăsat în libertate…

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore