Ca-n Vestu’ Sălbatic! 24 de ore de AREST pentru pistolarul de la stadionul Dan Păltinișanu

- Advertisement -

În noaptea de 22 spre 23 iulie 2014, în jurul orei 3:00, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi de către un bărbat de 34 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-un autoturism, în zona stadionului Dan Păltinişanu, din municipiu, persoane necunoscute au tras mai multe focuri de armă în direcţia autovehiculului.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din rezultatele anchetei oamenilo rlegii reiese faptul că în jurul orei 20:30, cel în cauză, pasager într-un autoturism, ar fi tras mai multe focuri de armă în direcţia unui alt autovehicul, parcat în parcarea stadionului amintit, în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 40 de ani. În urma incidentului au fost provocate avarii autoturismului, bărbații scăpând nevătămați.

Poliţiştii au efectuat cercetarea criminalistică a autoturismului, în urma căreia au depistat în interior trei proiectile, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi distrugere.

Oamenii legii au procedat la reţinerea pentru 24 de ore a ”pistolarului”, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, distrugere şi tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare