FABULOS! ”Nașterea Lui Iisus” a ajuns de la Betleem la Dumbrăvița. Ce eveniment unic în România are loc lângă Timișoara FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Primăria din comuna lipită de Timișoara, Dumbrăvița, în colaborare cu Biserica Creștină Baptistă ”Vox Domini”, organizează începând cu această seară un eveniment unic în România. Chiar dacă este la a doua astfel de reprezentație, organizatorii ne-au declarat că în 2014, totul se desfășoară la o scară mult mai mare. Evenimentul este cuprins din trei secțiuni: Povestea nașterii Mântuitorului, la Betleem; Concertul de Crăciun și Târgul de Crăciun.

”Evenimentul este special organizat pentru a povesti modul în care S-a născut Domnul Iisus Hristos, scopul cu care S-a născut, visul Lui Dumnezeu pe care L-a avut trimițând pe fiul Său în lume, visul pe care Îl are Dumnezeu pentru noi oamenii, modul în care să ne raportăm noi la Crăciun și nu numai la perioada asta din an. Astăzi avem reprezentații de la ora 17:00, 18:30 și 20:00. Mâine, duminică, avem din nou trei reprezentații: de la aceleași ore: 17:00, 18:30 și 20:00” ne-a explicat Cociuba Daniel, reprezentantul organizatorilor.

Din imaginile video surprinse de colegul nostru puteți afla mai multe despre acest eveniment.  Așa cum se poate observa și mai jos, ”Betleem-ul” este așezat în zona centrală a comunei Dumbrăvița, pe strada Kos Karoly, care este închisă traficului auto, iar la ”târg” se găsesc Casa fierarului, Casa tâmplarului, Casa olarului, ba chiar și Casa lui Irod. De asemenea cei care sunt interesați să vadă un spectacol adevărat, pot observa incusiv prezența animalelor din povestirile despre Nașterea Mântuitorului, oile sau măgarul fiind printre ”dobitoacele” care i-au făcut căldură pruncului Iisus.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport...

O strada din Dumbravita, INCHISA complet! Se sapa pentru montarea unei tevi de apa

Primăria comunei Dumbrăvița anunță că închide complet circulația pe...

Trafic ”redesenat” pe șoseaua care desparte Timișoara de Dumbrăvița

Intersecția străzilor Constructorilor și Pheonix cu Calea Sever Bocu...

VIDEO Direct Trade, distribuitorul Myprotein, s-a deschis in Dumbravita

Distribuitorul produselor proteice Myprotein, Direct Trade, s-a mutat din...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img