ACCIDENT spectaculos la ”Punctele Cardinale”. De ce au fost sancționați ambii șoferi FOTO

0
623

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Arad, aflat la volanul unei autoutilitare Volkswagen se deplasa pe strada Hector, dinspre Banca Națională a României înspre Bulevardul Take Ionescu, iar după ce a trecut pe sub Bastionul Theresia, nu a mai ținut cont de culoarea semaforului, motiv pentru care a pătruns în intersecție fără a se asigura, spulberând un autoturism Peugeot 307 care circula regulamentar.

”Șoferul autoutilitarei, se deplasa pe strada Hector, iar la intersecția cu Bulevardul Take Ionescu nu a respectat semnificația luminii de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, dinspre sensul giratoriu, înspre Bulevardul Take Ionescu” confirmă purtătorul de cuvând al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Șoferul din Peugeot-ul albastru are 32 de ani și e din Giroc, dar chiar dacă nu se face vinovat de producerea accidentului, are dosar penal. ”În cazul șoferului autoturismului de culoare albastră, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o alcolemie de 0,52 g/l în aerul expirat, motiv pentru care are acum dosar penal pentru conducerea unui autoturism de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice. Celuilalt șofer, vinovat de producerea accidentului, i s-a aplicat o sancțiune în valoare de 540 de lei și i s-a reținut permisul pe o perioadă de 60 de zile” ne mai spune reprezentanta IPJ Timiș.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Spune-ţi opinia civilizat!