Duminică are loc a V-a Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”. Tu pedalezi?

- Advertisement -

VpB și Clubul Sportiv Gratzu organizează încă o tură ciclistă bănățeană, chiar în acest final de săptămână. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. ”Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Str. Circumvalaţiunii –Bld. 16 Decembrie – Calea Șagului – Bld. Liviu Rebreanu – Calea Buziașului – Moșnița Nouă – Albina – Digul râului Timiș – Pădurea Giroc – Giroc Sat – Calea Girocului – Timişoara. Lungimea traseului este de aproximativ 55 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz”, anunță organizatorii.

Pentru cei interesați de acest eveniment se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. Acestea trebuie să fie corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au un număr ”înmatriculare” de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă, iar pentru detalii, bicicliștii pot contacta organizatorii la numărul de telefon: 0758.223.291 – Graţian Bolog, coordonator tură.

Această tură bănățeană este cea de-a cincea dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an. Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare