ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Regionala CFR Timișoara face lucrări de reparaţii şi consolidare a infrastructurii feroviare. Vezi unde!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada iulie – august 2014, CFR desfăşoară, în anumite intervale orare, lucrări de reparaţii curente, pe următoarele intervale de staţi:
– Utvinişul Nou – Sântana, firul I (Regionala CF Timişoara);
– Sărăţel – Măgheruş Sieu (Regionala CF Cluj);
– Târgu Jiu – Livezeni (Regionala CF Craiova);
– Tecuci – Tecuci Nord (Regionala CF Galaţi);
– Lunca Ilvei – Hm Silhoasa (Regionala CF Iaşi).

Lucrările de reparaţii la calea ferată nu vor avea implicaţii în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează magistralele feroviare. În inervalele orare de desfăşurare a lucrărilor se vor opera mici modificări la ora de plecare şi de sosire pentru anumite trenuri care operează la nivel regional, modificările fiind anunţate în staţiile de cale ferată.

Aceste lucrări de reparaţii au drept scop consolidarea infrastructurii feroviare, şi implicit îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie pe calea ferată, prin creşterea vitezei circulaţiei şi sporirea siguranţei feroviare.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR recomandă publicului călător să solicite, înainte de efectuarea călătoriei, informaţii despre modificările din graficul de circulaţie al trenurilor, în staţiile şi agenţiile CFR sau la telefon 021/9521.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore