Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Regionala CFR Timișoara face lucrări de reparaţii şi consolidare a infrastructurii feroviare. Vezi unde!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada iulie – august 2014, CFR desfăşoară, în anumite intervale orare, lucrări de reparaţii curente, pe următoarele intervale de staţi:
– Utvinişul Nou – Sântana, firul I (Regionala CF Timişoara);
– Sărăţel – Măgheruş Sieu (Regionala CF Cluj);
– Târgu Jiu – Livezeni (Regionala CF Craiova);
– Tecuci – Tecuci Nord (Regionala CF Galaţi);
– Lunca Ilvei – Hm Silhoasa (Regionala CF Iaşi).

Lucrările de reparaţii la calea ferată nu vor avea implicaţii în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează magistralele feroviare. În inervalele orare de desfăşurare a lucrărilor se vor opera mici modificări la ora de plecare şi de sosire pentru anumite trenuri care operează la nivel regional, modificările fiind anunţate în staţiile de cale ferată.

Aceste lucrări de reparaţii au drept scop consolidarea infrastructurii feroviare, şi implicit îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie pe calea ferată, prin creşterea vitezei circulaţiei şi sporirea siguranţei feroviare.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR recomandă publicului călător să solicite, înainte de efectuarea călătoriei, informaţii despre modificările din graficul de circulaţie al trenurilor, în staţiile şi agenţiile CFR sau la telefon 021/9521.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare