Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

DEZBATERE! Un medic timișorean propune legalizarea ȘPĂGII din SPITALE! Tu ce părere ai?

- Advertisement -

Medicul timișorean, Dorel Săndesc, ajuns secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat că legalizarea ”șpăgii” din spitale ar putea fi una dintre soluțiile pentru rotunjirea veniturilor medicilor și a asistentelor medicale, ceea ce nu ar mai împinge personalul medical din România să plece peste hotare, la muncă.

Altfel spus, banii oferiţi de pacienţi pe sub mână pentru a primi atenţia personalului medical, nu vor mai fi consideraţi şpagă, ci totul va deveni legal. „O variantă e ca pacientul să poată, la finalul externării, dacă apreciază calitatea îngrijirilor oferite de medici, să ofere onorariul, sau o recompensă oficială”, a declarat Săndesc (foto) în cadrul emisiunii Perspectiva de la Realitatea TV.

Vă propunem o dezbatere pe această temă. Așteptăm să ne spuneți voi, poate fi asta o soluție pentru sistemul medical românesc, sau există riscul ca ”tarifele” să fie impuse automat de medici, iar unii pacienți să nu fie capabili să plătească sumele, care, oricum sunt cerute de doctori?

Foto: Sebastian Tătaru

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Dupa 12 ani de scolerie,ca medic am salar mai mic decat o pontatoare de la hidroelectrica, aia are dublu, cum draq sa nu pleci , sau cum faci fata la o asemenea umilinta. Rezidentul are salar mai mare decat specialistul , deci care e gandirea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore