Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taxele de roaming, anulate de Parlamentul European

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Parlamentul European a votat eliminarea taxelor de roaming, iar hotărârea va intra în vigoare, în toată Europa, la sfârșitul anului. În urma deciziei, toate tarifele naționale vor deveni unice pe continent.

Conform Adevărul, Neelie Kroes, comisarul european pentru agenda digitală și principalul promotor al eliminării tarifelor de roaming a declarat că: „Votul Parlamentului European este dovada că Uniunea Europeană se gândește la cetățenii ei.”

Măsura legislativă a fost votată astăzi după ce, în prealabil, a fost trecută prin comisiile de specialitate. Forul european a pronunțat și un set de măsuri pentru protejarea neutralității internetului, în sensul că aleșii de la Bruxelles consideră că internetul trebui să reprezinte o piață liberă și concurențială, unde nici un serviciu nu trebuie favorizat față de altul. Un exemplu în acest sens este programul gratuit Skype care a fost blocat de numeroși operatori de servicii mobile.

Reprezentanții Parlamentului European au explicat că măsura reprezintă o eliminare a barierelor care face viața mai ușoară și mai ieftină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare