ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Multumim din inima Partidului!” Ordonanta masurilor fiscale aduce majorari de tarife la Digi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania de telecomunicații Digi | RCS & RDS anunță că pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportă, se vede nevoită să crească tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de companie se vor modifica.

Digi | RCS & RDS anunță că, deși a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă, din cauza ordonanței emise de guvernul Dăncilă se vede nevoită să majoreze tarifele serviciilor furnizate.

”Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaţionale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G”, anunță reprezentanții companiei.

Pentru a vedea care sunt noile tarife pentru serviciile Digi, consultaţi lista afișată mai jos. Noile tarife și servicii pot fi consultate și în factură.

Compania de telecomunicații aduce la cunoștința clienților săi că în cazul în care nu sunt de acord cu oricare dintre aceste modificări, aceștia au dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

Ofertă urban:

”Multumim din inima Partidului!” Ordonanta masurilor fiscale aduce majorari de tarife la Digi 1

Ofertă rural:

”Multumim din inima Partidului!” Ordonanta masurilor fiscale aduce majorari de tarife la Digi 2
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore