Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri”Multumim din inima Partidului!” Ordonanta masurilor fiscale aduce majorari de tarife la...

”Multumim din inima Partidului!” Ordonanta masurilor fiscale aduce majorari de tarife la Digi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania de telecomunicații Digi | RCS & RDS anunță că pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportă, se vede nevoită să crească tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de companie se vor modifica.

Digi | RCS & RDS anunță că, deși a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă, din cauza ordonanței emise de guvernul Dăncilă se vede nevoită să majoreze tarifele serviciilor furnizate.

”Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaţionale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G”, anunță reprezentanții companiei.

Pentru a vedea care sunt noile tarife pentru serviciile Digi, consultaţi lista afișată mai jos. Noile tarife și servicii pot fi consultate și în factură.

Compania de telecomunicații aduce la cunoștința clienților săi că în cazul în care nu sunt de acord cu oricare dintre aceste modificări, aceștia au dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

Ofertă urban:

Ofertă rural:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare