Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimţiţii traficului de pe la noi. Nesimţiţi cu clienţii, nesimţiţi la volan FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

E foarte adevărat că locurile de parcare din Timişoara sunt infinit mai puţine comparativ cu numărul maşinilor care există, sau staţionează temporar în oraş, dar nesimţirea unor şoferi trece dincolo de barierele bunului-simţ cu mult.

Situaţia de faţă este cu atât mai „interesantă” cu cât şoferul nesimţit este reprezentantul unei companii la fel de „nesimţite”, câteva cazuri de „tratament” prin lipsă de bun-simţ din partea acestei companii fiind prezentate „pe larg” chiar de Vocea Timişului.

Acesta a parcat la marginea trotuarului, cu jumătate de maşină pe trecerea de pietoni, iar cu cealaltă jumătate pe spaţiul destinat deplasării pietonilor, pe trotuar. Poate că dacă ar fi parcat la fel de anapoda dar paralel cu bordura nu se „alarma” nimeni prea tare, dar aşa cum se observa din imagini, a ocupat toată lăţimea trotuarului şi a trecerii de pietoni.

Maşina a fost surprinsă de un cititor Vocea Timişului la intersecţia dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Retezat, joi 26 iunie 2014, în jurul orelor 15:00. Fotograful de ocazie ne-a povestit că şoferul (angajat al companiei Rcs&Rds), în momentul în care a văzut că face pozele de mai jos, s-a îndreptat în mare viteză spre el pentru a-l întreba: „care este problema, ştiu că nu am parcat bine, dar am o intervenţie”, însă, asemeni cititorului nostru, considerăm că nicio intervenţie nu-i justifică nesimţirea, doar dacă ar fi fost şofer pe o autospecială (ambulanţa, pompieri,politie) sau alte astfel de servicii speciale, nicidecum un şofer cu lipsă crasă de bun-simţ şi fără cunoştinţe temeinice ale Codului Rutier.

PS: Spre deosebire de toţi nesimţiţtii traficului de până acum, şmecheraşul din imagini a avut „bunăvoinţa” să pună avariile pe durata staţionării.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare