Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

PSD îi face ”vânt” unui nesupus, pentru a instala un ”bun samaritean” ca șef al Oficiului Județean de Poștă Timiș

Vocea Timișului prezenta pe data de 8 septembrie 2014 o situație cu totul și cu totul hilară. Poștașii din capitala Banatului umblau din poartă în poartă cu câte o ”Listă de susținători” pentru strângerea de semnături.

Lista respectivă, pe care o puteți vedea în articolul din toamna anului trecut, avea un tabel foarte asemănător cu tabelul existent pe listele ”susținătorilor pentru alegerea președintelui României din 2 noiembrie 2014”, iar de această ”afacere” se ocupa șeful postașilor din Timișoara, Lucian Someșan, un apropiat al pesedistului Nicolae Avram (care este mediator și are și un birou închiriat în incinta clădirii Poștei Române din Timișoara.

Ei bine, surse din interiorul PSD au confirmat pentru Vocea Timișului că tocmai Nicolae Avram urmează să fie ”înscăunat” pe postul de șef aș Oficiului Județean de Poștă, în timp ce lui Dacian Crainic cel care ocupa această funcție până zilele acestea i s-a pus în vedere să-și ”ia tălpășița”. Să fie vorba despre o recompensă?

De ce? Nu, în astfel de cazuri nu se dau explicații, atât timp cât Crainic nu este o ”slugă” a partidului și refuză să îndeplinească ”sarcinile” trasate de conducerea social-democraților, chiar dacă aceste sarcini sunt de multe ori la limita sau chiar dincolo de limita legii.

Așadar, după ce s-a făcut util partidului și l-a prostit pe Someșan să-și oblige ”subalternii” să strângă semnături pentru candidatura ”Marelui coducător plagiator” la președinție, Avram ajunge pe un post ”cheie”, pe linie politică. Poate el își va ”dona” salariul la nevoie… la nevoia partidului, desigur.

sursa foto: renasterea.ro

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Pe dl Crainic cine l-a pus Sef OJP Timis, oare nu PSD, haideti sa vedem adevarul, dl Rapa nu a facut valuri cum face aces domn, ar trebui cum a venit sa plece deoarece stia sigur ca vine si ziua debarcarii cand a venit pus de politic, asa ca nu mai plangeti fetelor, partidul are rezerve foarte multe, fiti voi sanatoase..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore