Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

George Maior și-a ținut (parțial) promisiunea făcută la Timișoara: a DEMISIONAT de la conducerea SRI

- Advertisement -

”Directorul Serviciului Român de Informații, domnul George Maior, și-a înaintat demisia de la conducerea SRI Președintelui României, marți, 27 ianuarie a.c. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia” anunță Departamentul de Comunicare Publică din cadrul Administrației prezidențiale.

În urmă cu câteva zile, președintele România spunea că va analiza posibilitatea numirii unor alte persoane la conducerea SRI și a Serviciului de Informații Externe (SIE). ”Săptămânile următoare voi analiza această chestiune şi voi comunica concluzia, pentru că nu o am”, a spus Klaus Iohannis, săptămâna trecută.

”Cred că ar fi normal ca viitorul președinte să decidă în ceea ce privește serviciile de informații. Din punctul meu de vedere, voi merge către acesta și îmi voi prezenta demisia. Rămâne la latitudinea sa să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită sau va fi nevoit să ia o altă decizie”, a spus șeful SRI, în luna octombrie a anului trecut, în timpul unei vizite la Timișoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore