Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalGeorge Maior și-a ținut (parțial) promisiunea făcută la Timișoara: a DEMISIONAT de...

George Maior și-a ținut (parțial) promisiunea făcută la Timișoara: a DEMISIONAT de la conducerea SRI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Directorul Serviciului Român de Informații, domnul George Maior, și-a înaintat demisia de la conducerea SRI Președintelui României, marți, 27 ianuarie a.c. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia” anunță Departamentul de Comunicare Publică din cadrul Administrației prezidențiale.

În urmă cu câteva zile, președintele România spunea că va analiza posibilitatea numirii unor alte persoane la conducerea SRI și a Serviciului de Informații Externe (SIE). ”Săptămânile următoare voi analiza această chestiune şi voi comunica concluzia, pentru că nu o am”, a spus Klaus Iohannis, săptămâna trecută.

”Cred că ar fi normal ca viitorul președinte să decidă în ceea ce privește serviciile de informații. Din punctul meu de vedere, voi merge către acesta și îmi voi prezenta demisia. Rămâne la latitudinea sa să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită sau va fi nevoit să ia o altă decizie”, a spus șeful SRI, în luna octombrie a anului trecut, în timpul unei vizite la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu...

Captură marca DIICOT: maior SRI, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii Arad a fost reţinut de DIICOT...