Tânăr reţinut de jandarmi, după ce a încercat să intre cu maşina la protestul din Piaţa Victoriei: „Am fugit de cei de la SRI. Mă urmăreau două BMW-uri”

- Advertisement -

Incident straniu, azi-noapte, în Piața Victoriei din Timișoara, acolo unde, în disperarea de a ajunge la protestul organizat după ce guvernul Grindeanu a adoptat OUG privind modificarea Codului Penal un tânăr a fost pe aproape să intre cu mașina în oamenii ieșiți în stradă. Tânărul a fost oprit la timp de jandarmi şi chiar încătuşat, fiind ulterior şi sancţionat.

Întrebat de reporterul Vocea Timișului dacă încerca să intre cu mașina peste protestatari, tânărul a declarat că „nu, am fugit de cei de la SRI. Mă urmăreau două BMW-uri. Am vrut să merg la proteste, la revoluţie. Am auzit la radio. Am patru canale la care ascult, PRO Fm, Kiss Fm, Radio Reşiţa şi cred că acolo am auzit. V-am spus că m-am speriat de cei de la SRI foarte tare. Când am venit din Lugoj, în seara asta am fost la Lugoj, am ajutat o femeie săracă de la mine din sat. Nu am dovezi că m-au urmărit, dar am convorbirile telefonice. Pot să merg la Vodafone să le scot interceptările. Sunteţi cu mine? L-am amenințat cu moartea pe primarul de la mine din comună pentru că a am fost influențat de unchiul meu Relu, de mama mea, de tatăl meu, de toți prietenii mei. Nu se implică, nu își face datoria”.

Amintim că aseară nu mai puțin de 2.000 de oameni au ieșit în stradă pentru a cere demisia guvernului condus de Sorin Grindeanu. După incident, maşina tânărului a fost preluată de polițiști. Întreaga declarație a acestuia poate fi urmărită în videoclipul de mai jos.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=cugwXUvRVMM&feature=share]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img