Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sound de Ibiza la Timişoara, alături de Nima Gorji

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Celebrul DJ de muzică electronică, Nima Gorji îşi va sărbători weekend-ul acesta ziua de naştere în cadrului clubului Zambara. Artistul, originar din Iran, a plecat la vârsta de 13 ani în Danemarca pentru studii muzicale, urmând apoi să se stabilească în anul 2005 în Ibiza, unde a pus muzică la unele din cele mai bune cluburi ca Space, Pacha, sau petrecerile Monza din Privilege, dar şi prin toate colţurile lumii. Stabilit de mai bine de 7 ani în Ibiza unde are şi o rezidenţă la Monza Ibiza la Sankeys.

Ca producător are o activitate foarte mare conducând şi labelul Welt şi scoţând releasuri la nu mai puţin de 12 labeluri, să numim câteva 3rd Floor, Love Letters From Oslo, Monique Musique, Jesus Loved You.

Este un devotat al scenei electronice underground, astfel se explică şi prezentele lui dese la pupitrul clubului preferat şi anume Ibiza Underground iar la ediţia din 2010 a “Ibiza DJ Awards” a primit preimul “Ibiza Resident DJ”.

Evenimentul se va derula sambata, 21 decembrie, începând cu orele 1:00. Accesul va fi gratuit până la ora 2:00, după care, fetele vor trebui să plătească 10 lei, în vreme ce băieţii 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare