Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Studenții din Timișoara vor avea parte de un ”Revelion în stil american”, înainte de sesiune

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Este una din puținele dăți când organizațiile studențești și-au unit forțele și au pregătit multe surprize și concursuri pentru participanți” anunță organizatorii evenimentului. ”Revelionul studențesc” a ajuns la a II-a ediție, iar organizatorii îșî propun să aducă peste 400 de studenți în Club No Name din Timișoara, la eveniment, acesta find programat pe data de 15 ianuarie 2015, cu începere de la ora 22:00. Petrecerea va continua până dimineață cu mult dans pe cele mai în vogă hituri din toate timpurile.

”Evenimentul este organizat de OSUT Timișoara, Liga AC, LSFETc Timișoara, OSB Timișoara, L.S.F.E.E, Liga Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara, LSCT Timișoara și Organizația Studențească “Traian Lalescu”, care speră ca acestă petrecere să fie începutul unei lungi colaborări. Cei ce vor să participe la acest eveniment sunt rugați să infirmei/confirme prezența la adresa de email ingutasandu1994@gmail.com”, spune Sandu Inga, vicepreședinte PR în cadrul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...