Carismaticul Butch ajunge în premieră, la Timişoara

0
626

Aflat pentru a treia oară în România, însă în premieră în oraşul de pe Bega, neamţul se mândreşte cu un vast portofoliu muzical. Peste 100 de release-uri la activ, apărute la toate label-urile internaţionale de succes: Cocoon Recordings, Cecille, Hot Creations, 8bit, Rekids, Remote Area, de asemenea, deţine locul 62 în topul Resident Advisor 2013,  înaintea unor DJ ca James Zabiela,Claude VonStroke, Hernan Cataneo, Dan Ghenacia, Steve Lawler, Magda, Davide Squillace sau Matthias Tanzmann.

Dinamicul Butch pe numele său Bülent Gürler, este responsabil de o serie de evenimente reuşite la nivel mondial, printre care Ushuaia Beach Hotel (unde a mixat la invitaţia specială a lui Luciano), Sankyes Ibiza (VIVa Warriors, la invitaţia lui Steve Lawler), Sonne Mond Sterne, Loveland Festival 2012, Nature One 2012, Be @ Space Ibiza, Time Warp 2013, în clubul Womb din Tokyo, Watergate din Berlin, Mephisto Barcelona, la Pollerwiesen 2012 din Germania, Infusion Lounge sau Rooftop @ Icon din Los Angeles.

Evenimentul ce va avea loc în cadrul clubului timişorean, Zambara, se va derula pe data de 21 februarie. Preţul unui bilet variază, domnii vor plăti 15 lei, iar domnişoarele se vor bucura de acces gratuit până la miezul nopţii, după care biletele se vor majoră la 25, respectiv 15 lei.

 

 

Spune-ţi opinia civilizat!