Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPrimul sezon de Epic Society se încheie vineri. Vezi unde se mută...

Primul sezon de Epic Society se încheie vineri. Vezi unde se mută petrecăreţii!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Povestea a ajuns la ultimul capitol şi se sfârşeşte cu un happy end, desigur, în această vineri, până în toamnă. Prietenii casei care au fost nelipsiţi vineri de vineri pot să mai danseze încă o dată, începând cu ora 23:00 şi până la răsăritul soarelui. Pascal Junior se întoarce la Timişoara să mixeze beat-uri deep house şi îl aduce cu el şi pe Sonophone, din Capitală. Este un duo dinamic care pune muzica în premieră împreună, însă sar scântei când cei doi se ating de pupitru. Elless mai adaugă un plus de energie, iar Season Finale, aşa cum a fost „botezet” evenimentul, nu poate decât să atingă cele mai ridicate piscuri de entartainment.

Basmul de noapte a început pe data de 4 octombrie 2013, cu un party minunat alături de Stefan Biniak, la pupitrul tehnic. Din acel punct s-au scris, rând pe rând, amintiri epice din zambetele celor prezenţi. Superstarurile de la Klingande au adus la Epic hit-ul Jubel, iar lista continuă cu Ferreck Dawn, Robosonic, Lexer, Jose Maria Ramon, Nora en Pure, Claptone, Phonique, Nhan Solo, Mark Lower, Bruce Hill, Sam Divine, Adrian Eftimie, Pascal Junior, DJ Optick şi să nu uitam de Maestros del Ritmo by John Trend şi Elless. A sosit clipa unei petreceri de rămas bun, urmată de melancolia caldă a verii.

Ce vor face timişorenii până se redeschide Epic Society? Vă spunem secretul: se mută la Casa Baraj Văliug!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare