Portarul celor de la ACS Poli Timişoara a gafat grav la pimul gol marcat de oaspeţii de la FC Argeş, încheiat cu scorul de 2-2, luni, în cadrul etapei a X-a a Ligii secunde la fotbal. Mario Kirev şi-a motivat intervenţia defectuasă prin faptul că vizibilitatea sa a fost extrem de redusă, asta nu înainte de a-şi recunoaşte culpa.

Cu două puncte pierdute ieri, prin egalul obţinut de ACS Poli Timişoara în partida cu FC Argeş Piteşti, bănăţenii au reuşit să acceadă, pentru prima dată în acest campionat, pe loc promovabil. Două puncte pierdute, pentru că Poli, deşi a fost condusă cu 0-1, a revenit şi până în minutul 85 a condus cu scorul de 2-1. Primul gol primit de Kirev după trei meciuri în care a închis poarta alb-negrilor perfect, s-a dovedit o gafă destul de mare într-un meci aproape la îndemâna bănăţenilor.

„Acuzat” de Velcea pentru intervenţia defectuasă la mingea care avea să intre în poartă, Mario Kirev şi-a recunoscut vina, motivându-şi greşeala. „Nu am văzut mingea, dar a fost greşeala mea. Fiecare vrea să câştige, am început în dezavantaj, însă e bine că am revenit, dar… ăsta e fotbalul, ne-au egalat” a spus bulgarul dintre buturile celor de la ACS Poli Timişoara.

După 2-2 cu FC Argeş Piteşti, ACS Poli urcă pe locul 2 în clasamentul seriei a II-a a Ligii secunde, următoarea partidă a bănăţenilor fiind programată la Tg. Mureş – o contracandidată certă la promovare.

sursa foto: acspoli.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.