Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Kirev se apără: „A fost greşeala mea, dar n-am văzut mingea”

- Advertisement -

Portarul celor de la ACS Poli Timișoara a gafat grav la primul gol marcat de oaspeții de la FC Argeş, încheiat cu scorul de 2-2, luni, în cadrul etapei a X-a a Ligii secunde la fotbal. Mario Kirev şi-a motivat intervenţia defectuasă prin faptul că vizibilitatea sa a fost extrem de redusă, asta nu înainte de a-şi recunoaşte culpa.

Cu două puncte pierdute ieri, prin egalul obţinut de ACS Poli Timişoara în partida cu FC Argeş Piteşti, bănăţenii au reuşit să acceadă, pentru prima dată în acest campionat, pe loc promovabil. Două puncte pierdute, pentru că Poli, deşi a fost condusă cu 0-1, a revenit şi până în minutul 85 a condus cu scorul de 2-1. Primul gol primit de Kirev după trei meciuri în care a închis poarta alb-negrilor perfect, s-a dovedit o gafă destul de mare într-un meci aproape la îndemâna bănăţenilor.

„Acuzat” de Velcea pentru intervenţia defectuasă la mingea care avea să intre în poartă, Mario Kirev şi-a recunoscut vina, motivându-şi greşeala. „Nu am văzut mingea, dar a fost greşeala mea. Fiecare vrea să câştige, am început în dezavantaj, însă e bine că am revenit, dar… ăsta e fotbalul, ne-au egalat” a spus bulgarul dintre buturile celor de la ACS Poli Timişoara.

După 2-2 cu FC Argeş Piteşti, ACS Poli urcă pe locul 2 în clasamentul seriei a II-a a Ligii secunde, următoarea partidă a bănăţenilor fiind programată la Tg. Mureş – o contracandidată certă la promovare.

sursa foto: acspoli.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore