Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Velcea vrea mai mult, dar n-are cu cine. „La gol, noi nu am avut portar”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Nemulţumit de egalul de luni, din partida ACS Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti, antrenorul bănăţenilor a taxat evoluţia jucătorilor care au greşit – Kirev la primul gol şi Poparadu la cel de-al doilea, Velcea fiind convins că drumul promovării e lung. Per ansamblu, rezultatul este echitabil după părerea „principalului” polist.

Vali Velcea a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 2-2, cu FC Argeş Piteşti, că rezultatul este echitabil în condiţile în care partida a fost una grea, dezamăgirea tehnicianului alb-negrilor fiind datorată evoluţiei insconstante ale unora dintre elevii săi. „A fost o partidă grea, cu de toate, dar rezultatul este echitabil. E păcat că tratăm unele faze cu naivitate, nu ne concentrăm suficient. Dacă ne uităm per ansamblu, nu suferim la capitolul joc, însă avem probleme cu finalizarea fazelor. Suntem pe locul doi, iar faptul că nu am pierdut meciul e un lucru pozitiv”

Velcea nu a omis să-şi laude jucătorii pentru parcursul de până acum, Poli necunoscând înfrângerea în actuala ediţie de campionat, din care s-au scurs zece etape. „Jucătorii mei au prins curaj, joacă fotbal de Liga a II-a, fiind foarte important parcursul fără înfrângere de până acum. Sunt încrezători ceea ce e foarte bine, însă drumul e lung până la promovare” a adăugat Velcea.

„Principalul” polist a sancţionat verbal apărarea din partida de ieri, nominalizându-i pe Kirev şi Poparadu, pentru greşelile individuale datorită cărora s-au încasat cele două goluri. „La primul gol nu am avut portar. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar vom vedea în viitor ce e de făcut. Toţi suntem supuşi greşelilor. E trist când greşim în momentele decisive. La golul doi, al adversarilor, jucătorul lor a fost plimbat de Poparadu 80 de metri ca să-l faulteze în careu” a mai spus Vali Velcea.

Referitoe la obiectivul impus echipei, după egalul obţinut la Damila Măciuca, câştigarea tuturor celor nouă puncte din următoarele trei meciuri, ratat de Poli ca urmare a rezultatului de ieri, Velcea a trasat o nouă sarcină echipei, de data aceasta mult mai dificilă. „Neîndeplinirea obiectivului câştigării a trei meciuri din trei, trebuie să câştigăm la Tg. Mureş. E important faptul că suntem pe locul 2, dar era şi mai important dacă ne apropiam de primul loc, însă mai sunt multe meciuri” a încheiat Velcea la conferinţa de presă de la finalul partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare