ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O nouă televiziune marca RCS&RDS a primit licenţă de la CNA

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania RCS&RDS s-a pus pe documentat românii prin propriile televiziuni. După ce a scos din grila de televiziune digitală majoritatea posturilor tematice Discovery (cel puţin la nivelul municipiului Timişoara), cei de la RCS&RDS îşi fac propriile canale tv de documentare, astfel, după Digi World şi Digi Life, vom putea urmări Digi Animal World.

Dacă, până nu demult, pasionaţii de documentare din diferite domenii priveau cu mare atenţie posturi deţinute de Discovery Channel, canale gen Discovery Travel and Living, Discovery World, sau Dicovery SciFi, de o bună bucată de vreme acest lucru nu mai e valabil în cazul abonaţilor de televiziune digitală ai companiei RCS&RDS, la nivelul judeţului Timiş cel puţin. Motivul pare a fi simplu, cei de la compania mai sus amintită îşi fac propriile canale de documentare.

Compania RCS&RDS a primit licenţă audiovizuală pentru un nou post de documentare – Digi Animal World, post care va debuta pe micile ecrane în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie. Forul audiovizual de la Bucureşti a votat în unanimitate acordarea licenţei programului respectiv.

Potrivit reprezentantului RCS&RDS, Bogdan Chiriţoiu, televiziunea va avea, în primă fază, producţii 100% externe, dar au în vedere şi realizarea unor producţii autohtone.

Printre temele abordate la noul post TV se numără: mamifere mari şi mici, insectele şi reptilele, viaţa din adâncuri şi lumea animalelor de companie. „Ne-am propus să intrăm în producţie. Avem foarte multe subiecte româneşti pornind de la un capãt al Dunării pânã la vărsare, viaţa din Deltă sau reactorul de la Mãgurele şi cel mai mare laser din lume”, a spus Chiriţoiu la şedinţa CNA, care a început cu o glumă nereuşită şedinţa forului audio-vizual, spunând: „Din ciclul una pe lună de Digi, vrem să mai deschidem un post de televiziune, cu sprijinul dumneavoastră, un post dedicat animalelor de data aceasta”, a spus Bogdan Chiriţoiu, stârnind râsetele membrilor CNA, care l-au corectat imediat. „Chiar dedicat animalelor? Poate despre animale”, a replicat Răsvan Popescu, preşedintele CNA, râzând.

Digi Animal World va difuza programe cumpărate de la alte companii specializate în producţia de documentare, între care se numără BBC, ORF, ZDF şi altele. Postul va emite non-stop, urmând a fi difuzat exclusiv în reţeaua RCS&RDS, atât la nivel naţional cât şi european, în ţările în care compania deţine reţele tv.

La începutul lunii octombrie, RCS&RDS a mai lansat două televiziuni de documentare: Digi World şi Digi Life.

sursa foto: exclusivenews.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore