Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Caz ŞOCANT la Timişoara! Un bărbat în vârstă de 89 de ani, care a căzut pe stradă, IGNORAT de autorităţi!!!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Caz grav la Timişoara, acolo unde un bărbat în vârstă de 89 de ani, a căzut pe trotuar, iar medicii de la S.M.U.R.D, au ajuns după mai bine de 30 de minute de la apelul făcut la 112.

Întâmplarea nefericită a avut loc în zona Bulevardului Dâmboviţa, în jurul orei 13:00, unde un bătrân a picat din picioare şi a rămas nemişcat pe trotuar. Oamenii aflaţi în zonă care au văzut tot incidentul, au sunat de urgenţă la numărul 112, iar abia după 30 de minute şi-a făcut apariţia un echipaj S.M.U.R.D, care a început imediat manevrele de resuscitare. După aproximativ 15-20 de minute, inima bărbatului a început să bată din nou, el fiind ulterior dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă în stare foarte gravă. Am aflat că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator şi la această oră se află intubat în Centru de Primire Urgenţă, din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Revoltător este faptul că după o viaţă de plătit dări la stat, eşti lăsat să mori ,,ca un câine” pe stradă!!!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=pmIFCBEaysE&feature=youtu.be]

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare