AcasăStiriCaz ŞOCANT la Timişoara! Un bărbat în vârstă de 89 de ani,...

Caz ŞOCANT la Timişoara! Un bărbat în vârstă de 89 de ani, care a căzut pe stradă, IGNORAT de autorităţi!!!

Caz grav la Timişoara, acolo unde un bărbat în vârstă de 89 de ani, a căzut pe trotuar, iar medicii de la S.M.U.R.D, au ajuns după mai bine de 30 de minute de la apelul făcut la 112.

Întâmplarea nefericită a avut loc în zona Bulevardului Dâmboviţa, în jurul orei 13:00, unde un bătrân a picat din picioare şi a rămas nemişcat pe trotuar. Oamenii aflaţi în zonă care au văzut tot incidentul, au sunat de urgenţă la numărul 112, iar abia după 30 de minute şi-a făcut apariţia un echipaj S.M.U.R.D, care a început imediat manevrele de resuscitare. După aproximativ 15-20 de minute, inima bărbatului a început să bată din nou, el fiind ulterior dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă în stare foarte gravă. Am aflat că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator şi la această oră se află intubat în Centru de Primire Urgenţă, din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Revoltător este faptul că după o viaţă de plătit dări la stat, eşti lăsat să mori ,,ca un câine” pe stradă!!!

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente