ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT violent la Timișoara! Motociclist ”SPULBERAT” în intersecție FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 19 septembrie 2014, în jurul orei 19:00, la intersecția străzilor Andrei Șaguna cu Iuliu Grozescu, a avut loc un accident deosebit de violent, între un autoturism și o motocicletă. Aflate pe strada Andrei Șaguna, la semafor, cele două vehicule aveau ca direcții opuse de mers.

Motociclistul se îndrepta spre zona Prințul Turcesc, în timp ce șoferul autoturismului Citroen, cu numere de înmatriculare din județul Arad, avea în plan să vireze spre stânga de pe strada Andrei Șaguna pe Iuliu Grozescu.

Pentru a ”fenta” staționarea pe verde până când toate vehiculele care vin de pe pod și se îndreaptă spre Casa de Pensii, arădeanul s-a gândit să accelereze puternic pentru a ”tăia fața” celorlalți șoferi aflați la semaforul de pe contrasens, asta până când a izbit violent un motociclist, care pornise dintre cele două coloane de mașini, dar a cărui vehicul pornește mult mai în viteză decât orice autoturism.

În urma impactului, motociclistul a lovit cu capul aripa autotursimului și a rămas inconștient în urma impactului, însă și-a revenit până la sosirea unui echipaj SMURD, care l-a ”readus la viață” și l-a transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare, întrucât riscurile sunt uriașe ținând cont de genul de lovitură suferită.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă în acest caz, însă este clar că șoferul arădean nu a acordat prioritate motociclistului, la fața locului fiind chemat inclusiv un criminalist. Traficul în zonă a fost restricționat mai bine de jumătate de oră, pentru ca oamenii legii să își poată desfășura cercetările.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=CIVdvrF0jvc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore