Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialACCIDENT violent la Timișoara! Motociclist ”SPULBERAT” în intersecție FOTO/VIDEO

ACCIDENT violent la Timișoara! Motociclist ”SPULBERAT” în intersecție FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 19 septembrie 2014, în jurul orei 19:00, la intersecția străzilor Andrei Șaguna cu Iuliu Grozescu, a avut loc un accident deosebit de violent, între un autoturism și o motocicletă. Aflate pe strada Andrei Șaguna, la semafor, cele două vehicule aveau ca direcții opuse de mers.

Motociclistul se îndrepta spre zona Prințul Turcesc, în timp ce șoferul autoturismului Citroen, cu numere de înmatriculare din județul Arad, avea în plan să vireze spre stânga de pe strada Andrei Șaguna pe Iuliu Grozescu.

Pentru a ”fenta” staționarea pe verde până când toate vehiculele care vin de pe pod și se îndreaptă spre Casa de Pensii, arădeanul s-a gândit să accelereze puternic pentru a ”tăia fața” celorlalți șoferi aflați la semaforul de pe contrasens, asta până când a izbit violent un motociclist, care pornise dintre cele două coloane de mașini, dar a cărui vehicul pornește mult mai în viteză decât orice autoturism.

În urma impactului, motociclistul a lovit cu capul aripa autotursimului și a rămas inconștient în urma impactului, însă și-a revenit până la sosirea unui echipaj SMURD, care l-a ”readus la viață” și l-a transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare, întrucât riscurile sunt uriașe ținând cont de genul de lovitură suferită.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă în acest caz, însă este clar că șoferul arădean nu a acordat prioritate motociclistului, la fața locului fiind chemat inclusiv un criminalist. Traficul în zonă a fost restricționat mai bine de jumătate de oră, pentru ca oamenii legii să își poată desfășura cercetările.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare