Duminică, 14 decembrie 2014, pe șoseaua care leagă Lugojul de Timișoara, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire doar cu pagube materiale.

În timp ce se deplasa pe direcția Lugoj – Timișoara, un bărbat aflat la volanului unui autoturism Chevrolet Aveo, a pierdut controlul direcției de deplasare, iar mașina a derapat, după care a intrat direct în borna kilometrică de la marginea carosabilului, în apropiere de comuna Remetea Mare. Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, iar din fericire, atât șoferul cât și pasagera aflată pe scaunul din dreapa, au scăpat cu doar câteva contuzii.

Cei doi au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite întrucât tânăra pasageră acuza mici dureri în zona feței, însă ocupanții autoturismului se pot considera extrem de norocoși că, deși nu au folosit centurile de siguranță, fapt recunoscut chiar de cei doi, doar pasagera s-a lovit puțin, cel mai probabil datorită declanșării air-bag-ului, ne-a confirmat unul dintre oamenii legii.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.