ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT lângă Remetea Mare. A izbit violent borna kilometrică de lângă șosea FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Duminică, 14 decembrie 2014, pe șoseaua care leagă Lugojul de Timișoara, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire doar cu pagube materiale.

În timp ce se deplasa pe direcția Lugoj – Timișoara, un bărbat aflat la volanului unui autoturism Chevrolet Aveo, a pierdut controlul direcției de deplasare, iar mașina a derapat, după care a intrat direct în borna kilometrică de la marginea carosabilului, în apropiere de comuna Remetea Mare. Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, iar din fericire, atât șoferul cât și pasagera aflată pe scaunul din dreapa, au scăpat cu doar câteva contuzii.

Cei doi au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite întrucât tânăra pasageră acuza mici dureri în zona feței, însă ocupanții autoturismului se pot considera extrem de norocoși că, deși nu au folosit centurile de siguranță, fapt recunoscut chiar de cei doi, doar pasagera s-a lovit puțin, cel mai probabil datorită declanșării air-bag-ului, ne-a confirmat unul dintre oamenii legii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore