Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RATT pune la dispoziția utilizatorilor de mijloace de transport în comun, lista cu locațiile unde se găsesc bilete NON-STOP

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă orarul de funcţionare al punctului de lucru al RATT este de luni până duminică între 6:00 şi 22:00, celelalte peste 100 de puncte de vânzare a biletelor au un program diferit în funcție de orarus stabilit de fiecare agent comerial, partener al RATT, în parte, toți aceștia având puncte de lucru în zona liniilor de transport în comun.

11 puncte de lucru ale agenţilor economici au program non-stop, iar acestea sunt situate astfel:
– Calea Martirilor;
– Bulevardul Revoluţiei;
– Bulevardul Regina Maria;
– Gara de Est;
– Piaţa Libertăţii;
– Calea Şagului nr. 22;
– Piaţa Mărăşti;
– Calea Torontalului;
– Bulevardul Cetăţii;
– strada Siemens. Lista completă o puteți vedea în tabelul anexat mai jos, pe care îl puteți descărca în calculatorul dvs.

De asemenea, RATT anunță că toți cei care utilizează mijloacele de transport în comun pot opta şi pentru varianta electronică a biletelor de călătorie. Acestea se achiziţionează de la orice punct de vânzare al RATT sub forma ”Portofelului electronic” de pe cardul RATT. Portofelul electronic este o facilitate a Cardului ACCES ce poate fi activat independent sau în paralel cu un alt titlu de călătorie, situaţie care este avantajoasă şi comodă atunci când există nevoia de călătorii ocazionale, alături de cele care se efectuează în mod curent. Avantajul portofelului electronic este că se cumulează călătoriile la valoarea (re)încărcării, iar în momentul validării se consumă călătoria cu preţul corespunzător contravalorii grupului de transport din care face parte traseul: urban, expres sau metropolitan. Pentru călătoria unor grupuri de persoane, portofelul electronic permite validarea multiplă în limita disponibilă pe card (tasta „+” urmată de validarea cardului cu repetare pentru fiecare călător din grup). Mai multe despre portofelul electronic citiţi pe www.ratt.ro, rubrica Sistem de taxare/Prezentare şi Portofel electronic.

[dg]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Carani, Sanandrei si Covaci, legate de Timisoara prin doua linii metropolitane STPT

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că începând din această lună vor circula...

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26 mai la Teatrul Maghiar de...

Linii de autobuz si troleibuz deviate, duminica, in Timisoara

Ultima zi a săptămânii aduce unele modificări în traseele câtorva mijloace de transport în...