Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePrietenii lui Robu au decis gratuitățile RATT

Prietenii lui Robu au decis gratuitățile RATT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Săptămâna trecută, după cum ne-a obișnuit, primarul Robu a inițiat un nou sondaj pe grupul de Facebook „Împreună pentru Timișoara” prin care îi întreba pe timișoreni dacă vor ca gratuitățile ce au fost în vigoare pe perioada sărbătorilor de iarnă, pentru cei cu venituri sub 2000 de lei, să devină permanente.

Din spusele edilului, de atunci au intrat și și-au exprimat dorința de a circula gratuit aproape 600 de cetățeni ai orașului. Celelalte variante, decontarea pentru cei cu salarii sub 1500 de lei sau sub 1000 de lei au beneficiat de o atenție mult mai mică, având doar câteva zeci de voturi.

Robu a spus că în urma acestui sondaj este clar că un eșantion, nu neapărat reprezentativ dar format din oameni cu un simț civic dezvoltat, vor ca în Timișoara să se circule gratis cu mijloacele de transport în comun. Astfel, la următorul plen al Consiliului Local, se va lua o hotărâre în acest sens.

Dacă RATT se angajează să lucreze pe plus vom avea o hotărâre pe acest subiect. RATT a fost redresat de când sunt primar și evident că îmi doresc să consolidez acest fapt.” a declarat Robu la conferința de presă.

Vă reamintim că în cazul în care Consiliul Local va decide ca timișorenii cu venituri sub 2000 de lei să beneficieze de gratuitate, Primăria Municipiului va trebui să suplimenteze plățile achitate către Regie cu 1.1 milioane de lei pe lună, pe lângă cele 3.5 care se plătesc deja. Astfel, suma totală pe care timișorenii o vor scoate din buzunar va fi de  peste 12 milioane de euro anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare