Investiții în sănătate la Timișoara

0
581

S-a demarat achiziția documentației tehnice pentru modernizarea Ambulatorului Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Dr. Dumitru Popescu” Timișoara, atât la nivelul finisajelor adaptate la reglementările în vigoare, cât și la nivelul echipamentului tehnologic.

Zona de intervenție va consta în 14 cabinete, 4 grupuri sanitare pentru pacienți, 1 grup sanitar pentru personal, cât și alte spații aferente cum ar fi sălile de așteptare, camere personal etc. Din cele 14 cabinete, 7 se vor moderniza și reabilita iar alte 7 vor fi nou amenajate. Grupurile sanitare vor fi amenajate în așa fel încât să poată fi folosite și de persoanele cu dizabilități fizice.

Mai mult, s-a demarat procesul pentru realizarea unui centru de cercetări pentru prevenirea cancerului in perioada perinatală cu finanțare pe programul european POSCCE(Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice) în valoare de 2.5 milioane de euro. În cadrul acestui proiect se va reabilita spațiul de pe 16 decembrie nr 22 și se va achizitiona un RMN și un mamograf digital.

Iată că infrastructura pentru sănătate a Timișoarei se îmbunătățește și mă bucur că în acest sector de ginecologie există o preocupare foarte bună pentru schimbarea lucrurilor în bine.” a declara Nicolae Robu.

Spune-ţi opinia civilizat!