Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Calzedonia deschide sâmbătă primul magazin din Timișoara. Iulius Mall este gazda brandului italian

- Advertisement -
Sâmbătă, 18 mai 2013, la Iulius Mall Timişoara se deschide primul magazin Calzedonia din Timişoara.
Brandul italian este faimos pentru gama completă de articole vestimentare pentru plajă, şosete şi ciorapi, destinate femeilor, bărbaţilor şi copiilor, colecţii care combină liniile, culorile şi design-ul original cu preţurile competitive.

Brandul Calzedonia a luat naştere în anul 1986, iar în prezent, compania se bazează pe o reţea de distribuţie aflată în continuă creştere: aproape 1.500 de magazine, în 25 de ţări.

În fiecare sezon, produsele se remarcă din mulţime, oferind o alegere vastă, o fină atenţie acordată detaliilor şi un raport preţ/calitate imbatabil. Calzedonia este un inventator de standarde pentru stilul întregii familii, oferind o colecţie extinsă de şosete şi colanţi fabuloşi pentru femei, o linie destinată bărbaţilor şi o multitudine de propuneri inventive şi pline de culoare pentru cei mici. La mare, în sezonul cald, clienţii pot conta pe cromatica şi fantezia costumelor de baie din linia Calzedonia.

Magazinul este situat la parterul Iulius Mall Timișoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore