CALZEDONIA
Sâmbătă, 18 mai 2013, la Iulius Mall Timişoara se deschide primul magazin Calzedonia din Timişoara. Brandul italian este faimos pentru gama completă de articole vestimentare pentru plajă, şosete şi ciorapi, destinate femeilor, bărbaţilor şi copiilor, colecţii care combină liniile, culorile şi design-ul original cu preţurile competitive.

Brandul Calzedonia a luat naştere în anul 1986, iar în prezent, compania se bazează pe o reţea de distribuţie aflată în continuă creştere: aproape 1.500 de magazine, în 25 de ţări.

În fiecare sezon, produsele se remarcă din mulţime, oferind o alegere vastă, o fină atenţie acordată detaliilor şi un raport preţ/calitate imbatabil. Calzedonia este un inventator de standarde pentru stilul întregii familii, oferind o colecţie extinsă de şosete şi colanţi fabuloşi pentru femei, o linie destinată bărbaţilor şi o multitudine de propuneri inventive şi pline de culoare pentru cei mici. La mare, în sezonul cald, clienţii pot conta pe cromatica şi fantezia costumelor de baie din linia Calzedonia.

Magazinul este situat la parterul Iulius Mall Timișoara.