Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mâine, 18 Mai, la Hotel Aurora, are loc întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PP-DD Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Organizaţia Judeţeană Timiş a Partidului Poporului – Dan Diaconescu va desfăşura mâine, 18 mai 2013, prima întâlnire a Ligii Aleşilor Locali din judeţul Timiş.
Evenimentul va fi găzduit de sala de festivităţi a hotelului „Aurora”, din Timişoara, Strada Lacului (cartierul Dâmboviţa). 

Întâlnirea va începe la ora 11:00 şi va da prilejul aleşilor locali ai PP-DD din judeţul Timiş să se cunoască mai bine, să fie instruiţi cu privire la modul în care se desfăşoară activitatea de partid, deoarece mulţi sunt la primul mandat de consilier local, şi de asemenea să schimbe opinii referitoare la procesul legislativ şi administrativ derulat la nivel judeţean.

 La acest eveniment, conducerea naţională a Partidului Poporului – Dan Diaconescu va fi reprezentată de preşedintele său, doamna Simona Allice Man, şi de secretarul general al PP-DD, dl Liviu Robert Neagu. 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare