AcasăStiriPersoanele nedeplasabile, asistentii personali și familiile lor se pot inscrie pentru vaccinarea...

Persoanele nedeplasabile, asistentii personali și familiile lor se pot inscrie pentru vaccinarea anti-Covid-19

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT) a anunțat că persoanele imobilizate sau nedeplasabile, precum și asistenții personali ai acestora, dar și aparținători și membrii de familie care locuiesc sub același acoperiș, se pot înscrie pentru vaccinarea împotriva bolii Covid-19, solicitările fiind posibile printr-un apel la call-center-ul instituției.

DASMT informează că pentru îndeplinirea strategiei de vaccinare împotriva Covid-19 la nivel național,, centralizează evidența persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, precum și asistenții personali, aparținători și membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie cu persoana imobilizată sau nedeplasabilă și le transmite săptămânal, în fiecare zi de joi a săptămânii, către Nucleul Județean de Coordonare a Vaccinării.

”Facem precizarea că aceste liste sunt centralizate în baza apelurilor telefonice primite pe numărul Call Center-ului inițiat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – 0356 406 517-, și a listelor trimise de medicii de familie din Timișoara. În plus, din solidaritate cu asistenții sociali din cadrul Primăriilor din Județ, începând cu această săptămână, respectiv ziua de 11.02.2021 vom centraliza (în baza solicitărilor pe care le-am primit deja în acest sens) și o listă a persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, precum și asistenții personali, aparținători și membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie cu persoana imobilizată sau nedeplasabilă din Județul Timiș”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al DASMT. Corina Eva.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Avatar of Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente