Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACCIDENT spectaculos pe șoseaua de centură a Timișoarei! Neatenția unei șoferițe a trimis o Dacie cu roțile-n sus FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie a fost pe punctul de a provoca o nenorocire, datorită neatenției la volan, vineri dimineața, pe șoseaua de centură a Timișoarei. Șoferița, aflată într-un autoturism Renault Megane, se deplasa varianta ocolitoare a municipiului de pe Bega, iar la un moment dat a vrut să vireze la stânga, fără să se asigure suficient.

Înainte ca femeia să efectueze virajul, aceasta nu a fost atentă la faptul că un autoturism Dacia Logan, aflat în spatele său, intrase deja în depășire, motiv pentru care cele două autoturisme au intrat în coliziune. Ca urmare a impactului, Logan-ul a ajuns câțiva metri mai în față, cu roțile în sus, în timp ce autoturismul femeii nu a fost avariat grav.

Din fericire, ca urmare a acestui accident, nu au rezultat victime omenești, cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier fiind doar puțin speriați, dar nu au suferit răni grave.

Poliția a demarat o anchetă în acest sens, urmând ca șoferița să fie sancționată contravențional, conform legii, cu patru puncte amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...