Ieri în jurul orelor 14:30 nimeni alta decât Paula Cojocari, fica lui ”tata Johnny de la primărie” a parcat cu TUPEU, pe trotuarul de lângă sediul IPJ TIMIŞ. Acum că nu sunt suficiente locuri de parcare o ştie toată lumea, dar asta nu îţi dă dreptul să parchezi pe trotuar chiar dacă ai o maşină Audi R8 şi eşti fica secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. Cu ce treabă era prin zonă doamna notar nu ştim, însă poliţiştii de la rutieră au aşteptat-o la maşină şi i-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 210 ron, o nimica toată pentru Paula Cojocari (bani de o cafea la Mall).
Despre tupeul Paulei Cojocari, am mai scris şi anul trecut când aceasta ocupa abuziv un loc de parcare pe domeniul public, situat chiar în faţa Biroului Notarial unde îşi desfăşoară activitatea. Atunci primarul Nicolae Robu, a luat măsurile care se impuneau încă de demult.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.