Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Palat ţigănesc din Timişoara pe lista de demolare a Primăriei. Robu: Sentinţa prevede demolarea acestei mizerii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Avem un nou prototip de clădire pentru oraşul nostru!” Aşa şi-a început Nicolae Robu discursul de astăzi, glumind pe seama uneia dintre cele mai kitschoase clădiri construite de romi din Timişoara.

„Vestea bună este că vom începe dărâmarea lor. Am câştigat în instanţă definitiv şi irevocabil procesul împotriva celor care au cosntruit o asemenea mizerie şi sentinţa prevede demolarea a ceea ce s-a construit fără aprobare” a explicat Robu.

Motivul pentru care clădirea va fi demolată este legat de aprobarea de construire pe care ţiganii au cerut-o, dar pe care u au respectat-o. Cererea prevedea construcţia unui imobil compus din demisol, parter şi un etaj, însă proprietarul a decis, între timp, că vila sa are nevoie de demisol, parter nu mai ţin de patru etaje şi mansardă. „Pentru această clădire exita o aprobare de demisol, parter plus un etaj şi în mod abuziv s-a construit ceea ce vedeţi. Tot ce e în plus s-a construit fără autorizaţie din partea Primăriei. Clădirea e pe strada Mussorgsky şi aparţine lui Neda Florian” a anunţat edilul-şef.

Nicolae Robu nu s-a sfiit să-i ameninţe cu legea pe cei care recurg la acest gen de tertipuri pentru a-şi construi „casa viselor”, fără a înştiinţa instituţia pe care o reprezintă. „Primăria continuă seria de victorii în instanţă contra celor care nu înţeleg să respecte legea. Vom fi necruţători faţă de oricine” a conchis primarul Timişoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore