Polițiștii au dat de urma elevilor care CHIULESC de la ore! Câți au descoperit într-o singură zi, la Timișoara FOTO

Date:

Școala a început în urmă cu o lună de zile, dar mulți dintre elevi s-au săturat deja de ea. Asta pare să spună raportul întocmit ieri de polițiștii de proximitate din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş după acțiunea pe care au desfășurat-o pe raza municipiului Timişoara, în vederea prevenirii şi combaterii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

Oamenii legii au efectuat controale în localurile/barurile/internet-cafe-urile situate în zona adiacentă unităţilor de învăţământ şi nu numai, în vederea depistării elevilor care lipsesc de la cursuri, pentru a prevenii şi combate absenteismul şcolar.

La finalul acțiunii numărul total al chiulangiilor a fost de 42. Eleviii provin fie de la licee, fie din cadrul şcolilor gimnaziale, toții absentând de la cursuri. Aceștia au fost identificaţi, urmând a fi informat Inspectoratul Şcolar pentru a lua măsurile ce se impun.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare