ionel-pascota
Ionel Pascotă

Ionel Pascotă s-a ținut de cuvânt. Așa cum anunța cu câteva zile în urmă, motociclistul a participat și la ultimele două etape ale Romanian Superbike, desfășurate duminică pe circuitul deschis de curând la Adâncata. Cele două etape RoSBK, 2 în 1, desfășurate ambele în aceeași zi, au fost adjudecate pe rând de Pascotă.

Circuitul Motor Park România a fost pentru prima dată ”gazda” unei competiții moto de anvergură, iar motociclistul Ionel Pascotă și-a dovedit din nou măiestria, chiar dacă se afla pe un circuit nou, total necunoscut. Pascotă s-a impus la clasa la care concurează, 600 cmc – Supersport, în timp ce locul secund al penultimei etape a fost ocupat de colegul său de club Titus Cun. Ocupantul locului trei a fost bulgarul Boiko Bojinov, tocmai concurentul direct al lui Pascotă în Campionatul European de Est. Cea de-a doua cursă a zilei a avut aceeași configurație precum prima, excepție făcând ultimul loc de pe podium, acesta revenindu-i israelianului Dan Segev.

”Vreau să mulțumesc foarte mult Primăriei Timișoara și Consiliului Județean Timiș, pentru că fără aportul financiar primit din partea autorităților nu aș fi putut obține aceste rezultate și în acest sezon, dar și sponsorilor mei și bineînțeles mass-mediei pentru promovarea mea ca sportiv. Mulțumesc mult și fanilor mei pentru susținere și vreau să le transmit că le doresc tot binele din lume și sper să ne revedem sănătoși sezonul viitor!” a spus Pascotă, la revenirea la Timișoara.

Aceasta a fost ultima apariție oficială a lui Ionel Pascotă în acest sezon, urmând o scurtă vacanță, după care pregătirea sezonului viitor, care debutează în primăvara lui 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.