Ionel Pascotă câștigă ultimele două etape ale Romanian Superbike, la clasa sa, pe primul circuit românesc

- Advertisement -

Ionel Pascotă s-a ținut de cuvânt. Așa cum anunța cu câteva zile în urmă, motociclistul a participat și la ultimele două etape ale Romanian Superbike, desfășurate duminică pe circuitul deschis de curând la Adâncata. Cele două etape RoSBK, 2 în 1, desfășurate ambele în aceeași zi, au fost adjudecate pe rând de Pascotă.

Circuitul Motor Park România a fost pentru prima dată ”gazda” unei competiții moto de anvergură, iar motociclistul Ionel Pascotă și-a dovedit din nou măiestria, chiar dacă se afla pe un circuit nou, total necunoscut. Pascotă s-a impus la clasa la care concurează, 600 cmc – Supersport, în timp ce locul secund al penultimei etape a fost ocupat de colegul său de club Titus Cun. Ocupantul locului trei a fost bulgarul Boiko Bojinov, tocmai concurentul direct al lui Pascotă în Campionatul European de Est. Cea de-a doua cursă a zilei a avut aceeași configurație precum prima, excepție făcând ultimul loc de pe podium, acesta revenindu-i israelianului Dan Segev.

”Vreau să mulțumesc foarte mult Primăriei Timișoara și Consiliului Județean Timiș, pentru că fără aportul financiar primit din partea autorităților nu aș fi putut obține aceste rezultate și în acest sezon, dar și sponsorilor mei și bineînțeles mass-mediei pentru promovarea mea ca sportiv. Mulțumesc mult și fanilor mei pentru susținere și vreau să le transmit că le doresc tot binele din lume și sper să ne revedem sănătoși sezonul viitor!” a spus Pascotă, la revenirea la Timișoara.

Aceasta a fost ultima apariție oficială a lui Ionel Pascotă în acest sezon, urmând o scurtă vacanță, după care pregătirea sezonului viitor, care debutează în primăvara lui 2015.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe...

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar...

Ionel Pascotă, din nou CAMPION național și al Europei de Est

Circuitul Motor Park din comuna Adâncata (localitate situată aproape...

Patrick, a patra generație de campioni naționali în familia Pascotă FOTO

Puștiul minune din motociclismul românesc, Patrick Pascotă, a reușit...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img