Trupa Peregrinii și-a lansat oficial primul videoclip. Intră aici să îl vezi!

- Advertisement -

Grupul muzical Peregrinii a concertat aseară Casa Artelor, ocazie cu care au lansat și primul videoclip al trupei, la melodia „The Dragonborn comes (Dovahkiin)”. Cei 7 „hoinari”carismatici, îmbrăcați în haine de epocă, ne duc cu gândul la vremurile de demult a Timișoarei, într-un videoclip de inspirație istorică, care marchează un nou nivel în cariera lor muzicală-imaginile.

„A fost prima experiență de acest fel a copiilor de la Peregrinii, înregistrarea în studioul lui Sebastian Ciocan a fost o plăcere, iar ziua de filmări împreună cu Rafael Vasilcin a adunat în locație prieteni de toate etniile din Banat, inclusiv de la Forumul German și de la alte asociații culturale din oraș. Scena din tavernă a fost filmată în locația exactă în care în urma cu doua secole era localul Soarele de Aur, iar pentru scena din prezent care s-a filmat pe șantierul arheologic mulțumim Muzeului Banatului. Apar în videoclip inclusiv arheologi profesioniști – în scena descoperirii clopoțelului de argint otoman se văd mișcările de șpaclu ale arheologului, inimitabile de către un actor. Ne bucurăm să contribuim artistic la promovarea orașului nostru.” ne-a declarat Robert Kohl, coordonatorul muzical al trupei Peregrinii.

Trupa Peregrinii e formată dintr-un grup de copii talentați, cu vârste între 8 și 13 aniAndreas, Carla, Fabian, Ioana, Jaqueline, Lucas și Paul, care studiază muzica și care, au fost sprijiniți de părinții lor, la rândul lor, oameni de cultură, și de organizatorii diverselor evenimente muzicale, printre care și de Festivalul Baroc Timișoara, care anul acesta va fi la a treia ediție. Cei șapte trubaduri îi întâmpină cum se cuvine pe vizitatorii Timișoarei, oferindu-le o imagine a timpurilor trecute care evocă evenimente de mare însemnătate pentru orașul nostru, un trecut pe care Peregrinii îl valorifică pentru viitor, prin talentul muzical și prezența de spirit.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare