Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTrupa Peregrinii și-a lansat oficial primul videoclip. Intră aici să îl vezi!

Trupa Peregrinii și-a lansat oficial primul videoclip. Intră aici să îl vezi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Grupul muzical Peregrinii a concertat aseară Casa Artelor, ocazie cu care au lansat și primul videoclip al trupei, la melodia „The Dragonborn comes (Dovahkiin)”. Cei 7 „hoinari”carismatici, îmbrăcați în haine de epocă, ne duc cu gândul la vremurile de demult a Timișoarei, într-un videoclip de inspirație istorică, care marchează un nou nivel în cariera lor muzicală-imaginile.

„A fost prima experiență de acest fel a copiilor de la Peregrinii, înregistrarea în studioul lui Sebastian Ciocan a fost o plăcere, iar ziua de filmări împreună cu Rafael Vasilcin a adunat în locație prieteni de toate etniile din Banat, inclusiv de la Forumul German și de la alte asociații culturale din oraș. Scena din tavernă a fost filmată în locația exactă în care în urma cu doua secole era localul Soarele de Aur, iar pentru scena din prezent care s-a filmat pe șantierul arheologic mulțumim Muzeului Banatului. Apar în videoclip inclusiv arheologi profesioniști – în scena descoperirii clopoțelului de argint otoman se văd mișcările de șpaclu ale arheologului, inimitabile de către un actor. Ne bucurăm să contribuim artistic la promovarea orașului nostru.” ne-a declarat Robert Kohl, coordonatorul muzical al trupei Peregrinii.

Trupa Peregrinii e formată dintr-un grup de copii talentați, cu vârste între 8 și 13 aniAndreas, Carla, Fabian, Ioana, Jaqueline, Lucas și Paul, care studiază muzica și care, au fost sprijiniți de părinții lor, la rândul lor, oameni de cultură, și de organizatorii diverselor evenimente muzicale, printre care și de Festivalul Baroc Timișoara, care anul acesta va fi la a treia ediție. Cei șapte trubaduri îi întâmpină cum se cuvine pe vizitatorii Timișoarei, oferindu-le o imagine a timpurilor trecute care evocă evenimente de mare însemnătate pentru orașul nostru, un trecut pe care Peregrinii îl valorifică pentru viitor, prin talentul muzical și prezența de spirit.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...