Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCluburile de noapte din Timișoara, verificate de poliție

Cluburile de noapte din Timișoara, verificate de poliție

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea de 11 spre 12 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrători din cadrul  Inspectoratul Tritorial de Muncă (I.T.M.), Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat (I.S.U.) şi O.P.C. Timiş, au efectuat o acţiune pe raza municipiului Timişoara în scopul stabilirii  condiţiilor legale de funcţionare a unor cluburi de noapte, cât şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de alcool.

Astfel, echipele mixte de  control au aplicat sancţiuni în valoare de 9000 de lei administratorilor a trei dintre cluburile verificate. Reprezentanţii I.S.U Banat au aplicat şase sancţiuni pentru nereguli constatate conform H.G. 537/2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire a incendiilor.

Totodată, poliţiştii au sancţionat unul dintre administratori cu amendă în valoare de 3000 de lei conform Legii 61/91 pentru neasigurarea prin personal propriu sau specializat a ordinii şi liniştii publice în interiorul localului. La rândul lor, reprezentanţii I.T.M. au invitat administratorii unora dintre localuri la sediul instituţiei pentru a stabili situaţia contractuală a angajaţilor, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare