Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Cluburile de noapte din Timișoara, verificate de poliție

În noaptea de 11 spre 12 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrători din cadrul  Inspectoratul Tritorial de Muncă (I.T.M.), Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat (I.S.U.) şi O.P.C. Timiş, au efectuat o acţiune pe raza municipiului Timişoara în scopul stabilirii  condiţiilor legale de funcţionare a unor cluburi de noapte, cât şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de alcool.

Astfel, echipele mixte de  control au aplicat sancţiuni în valoare de 9000 de lei administratorilor a trei dintre cluburile verificate. Reprezentanţii I.S.U Banat au aplicat şase sancţiuni pentru nereguli constatate conform H.G. 537/2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire a incendiilor.

Totodată, poliţiştii au sancţionat unul dintre administratori cu amendă în valoare de 3000 de lei conform Legii 61/91 pentru neasigurarea prin personal propriu sau specializat a ordinii şi liniştii publice în interiorul localului. La rândul lor, reprezentanţii I.T.M. au invitat administratorii unora dintre localuri la sediul instituţiei pentru a stabili situaţia contractuală a angajaţilor, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore