Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Centrul de Excelență „Tricolor11”, va fi inaugurat săptămâna viitoare la Timișoara. Ce reprezentanți din partea FRF vor fi prezenți

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Federația Română de Fotbal va inaugura primele două centre regionale de excelență „Tricolor11”, proiect dedicat selecției obiective și formării în sistem centralizat la cele mai înalte standarde de performanță a tinerilor jucători români de fotbal. Dacă la Târgu Mureș festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 19 septembrie 2015, la Timișoara va fi patru zile mai târziu, miercuri, 23 septembrie 2015.

Localizat la Baza 2 Poli, centrul de excelență de la Timișoara va servi la revitalizarea sistemului de promovare a tinerelor talente din zona vestică. Federația Română de Fotbal a anunțat că, până la sfârșitul anului acesta, va investi 150.000 de euro în cele două centre, după ce, la nivel de infrastructură sportivă, s-a realizat deja un teren cu suprafață artificială și unul cu suprafață naturală.

Inaugurarea Centrului de Excelență „Tricolor11” – Timișoara va avea loc la ora 12.00, ca la ora 15.00 echipa „Tricolor11” Timișoara să dispute un amical împotriva celor de la Vojvodina Novi Sad U17. La eveniment vor lua parte președintele FRF, Răzvan Burleanu, Radu Vișan, Gabriel Bodescu, Miodrag Belodedici, Marcel Pușcaș, Jean Vlădoiu, Andrei Vochin, Ciprian Paraschiv și Pavel Velcotă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore