ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cel mai performant laborator de analiză a compoziţiei corporale din România se inaugurează azi, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Laboratorul de analiză a compoziţiei corporale, care urmează să fie inaugurat de UMF este dotat cu cele mai titrate aparate şi echipat la cele mai înalte standarde internaţionale, investiţie făcută din fonduri proprii ale Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Studiul compoziţiei corporale este util atât în cazul persoanelor sănătoase, cât şi în cazul acelora care suferă de disfuncţii metabolice. Adipometrul Bod Pod măsoară cu o precizie foarte bună procentul de grăsimi din corp, fără a expune persoana testată unor factori fizici sau chimici nocivi. Rezultatele obţinute permit estimarea necesarului total de energie al organismului.

Inaugurarea noului laborator va avea loc joi, 4 iunie 2015, la ora 15:00 în Aulă Magna a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Conferinţei Natinale de Biofizica, o manifestare ştiinţifică la care participa mai mulţi cercetători atât din ţară cât şi din străinătate (SUA, Austria şi Ungaria).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore