AcasăStiriSanatateCel mai performant laborator de analiză a compoziţiei corporale din România se...

Cel mai performant laborator de analiză a compoziţiei corporale din România se inaugurează azi, la Timișoara

Laboratorul de analiză a compoziţiei corporale, care urmează să fie inaugurat de UMF este dotat cu cele mai titrate aparate şi echipat la cele mai înalte standarde internaţionale, investiţie făcută din fonduri proprii ale Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Studiul compoziţiei corporale este util atât în cazul persoanelor sănătoase, cât şi în cazul acelora care suferă de disfuncţii metabolice. Adipometrul Bod Pod măsoară cu o precizie foarte bună procentul de grăsimi din corp, fără a expune persoana testată unor factori fizici sau chimici nocivi. Rezultatele obţinute permit estimarea necesarului total de energie al organismului.

Inaugurarea noului laborator va avea loc joi, 4 iunie 2015, la ora 15:00 în Aulă Magna a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Conferinţei Natinale de Biofizica, o manifestare ştiinţifică la care participa mai mulţi cercetători atât din ţară cât şi din străinătate (SUA, Austria şi Ungaria).

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente