Mâine începe a XIII-a ediție a Serbărilor Timișoreana. Află care este noua locație și CINE CÂNTĂ

- Advertisement -

Vineri seara, începând cu ora 18:00, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblul Folcloric Timișul. Ziua de 5 iunie se va incheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invită la o seară cu folk și bere proaspătă.

În cea de-a doua zi a Serbărilor Timișoreana, sâmbătă, 6 iunie 2015, începând cu ora 21:00, pe scena Serbărilor va urca Zeljko Joksimovic, reprezentantul Serbiei la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigătorul locului trei la acel concurs.

Deja o tradiție pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, intr-un spectacol incendiar ce marchează 30 de ani de existență pentru trupa rock timișoreană. În deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiara Kiss Forever – Tribute for Kiss.

Timișorenii sunt așteptați în fiecare zi, începând cu ora 12:00, în parcarea de la Mall-ului unde vor avea parte de multe surprize, jocuri și concursuri marca ”Timișoreana”. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toti participantii la Serbări care au trecut de vârsta majoratului, vor primi câte un ”taler”. În concursurile organizate pe timpul celor trei zile de Serbări, timișorenii vor putea ”licita” cu acești ”taleri” pentru a câștiga premii în bere, halbe Timișoreana și multe alte surprize, personalizate special pentru acest eveniment.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ziua Timişoarei, sărbătorită timp de… trei zile! Vezi aici programul manifestărilor

Trei zile de sărbătoare la Timişoara, pentru a marca...

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an,...

Membru al trupei Cargo, uitat de pe lista cu Cetățeni de Onoare ai Timișoarei

Scăpare de zile mari a angajaților Primăriei Timișoara, care...

Din aceeași categorie

Categorii Populare