ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Propunere inedită a consilierului local Petrică Folică: Inspectoratul Școlar Județean în același sediu cu ”săracul” PSD Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Plenul Consiliului Local Timișoara de ieri, nu a fost lispit de ”scandal”. La finalul întâlnirii, când consilierii locali au luat cuvântul, liberalul Petrică Folică, a lansat un avertisment indirect către Primăria Timișoara, care refuză să evacueze PSD Timiș din sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu pe care aceștia îl ocupă abuziv, după ce nu și-au plătit chiria aferentă contractului timp de doi ani de zile.

”Am demonstrat clar că, prin neplata chiriei timp de 60 de zile, contractul dintre PSD Timiș și Primăria Timișoara a devenit nul de drept. Asta înseamnă că ei stau ilegal acolo cu acordul Primăriei, ceea ce nu mi se pare normal în condițiile în care, spre exemplu, Inspectoratul Școlar Județan Timiș, instituție pentru care Primăria Timișoara plătește o sumă foarte mare ca și chirie. E vorba de mii de euro. În plus ISJ are un sediu de circa 300 de metri pătrați, în timp ce sediul PSD-ului are peste 940 de metri pătrați, plus o parcare destul de mare”, a explicat Petrică Folică.

Clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, unde își are sediul PSD Timiș, are și o amplasare ideală, ne-a comunicat Folică. Liberalul a explicat pentru Vocea Timișului că: ”pentru desfășurarea activității Inspectoarului, orice profesor din județ ar avea acces foarte ușor la acest obiectiv aflat în apropie de gară și autogară, dar și de mijloacele de transport în comun”.

”Vă dați seama câți bani publici salvăm dacă se mută ISJ acolo? Nu zic eu să plece PSD de acolo, deși sunt multe alte spații ale Primăriei Timișoara care stau libere pentru că viceprimarul PSD Traian Stoia a mărit foarte mult chiriile comercianților, care au preferat să plece, dar propn ca cele două entități să stea împreună. ISJ în aceeași clădire cu PSD Timiș. Ei susțin că au achitat circa 10.000 de euro din datorie. E curios cum au adunat așa, dintr-o dată 10.000 de euro, deși eu nu cred nimic, pentru că nu am văzut un document în acest sens”, mai spune Folică, revoltat pe faptul că, deși a făcut publice toate detaliile contractului dintre PSD Timiș și Primăria Timișoara, instituția primarului refuză să evacueze sediul social-democraților.

”Cred că PSD nu ar avea nimic împotrivă să conviețuiască la un loc cu ISJ. Doar șefa Inspectoratului Școlar Timiș e cumnala lui Sorin Grindeanu, actualul șef al PSD Timiș. Ar putea avea și PSD-ul vreo două cămăruțe din clădire, fără bani, și-ar fi în familie acolo, asta dacă tot se dau săracii politicii locale”, a încheiat, ironic, Petrică Folică.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore