Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrație20.000 de euro din banii timişorenilor, pe decorarea Primăriei Timişoara cu muşcate!...

20.000 de euro din banii timişorenilor, pe decorarea Primăriei Timişoara cu muşcate! Vezi caietul de sarcini

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pasiunea primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pentru mușcate nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni. Poliția Locală Timișoara a devenit expertă în prinderea și sancționarea celor care aruncă ghivecele cu mușcate de pe Podul Michelangelo în Bega, păzind zona cu strictețe. Primăria Timișoara are în plan să achite bani buni din bugetul Timișoarei pentru ca instituția de pe Loga să arate ca în visele edilului Robu. Astfel, pe site-ul instituției, la rubrica de achiziții directe a fost publicat un anunț care vizează cumpărarea de mușcate. Suma alocată pentru decorarea primăriei este de 20.000 de euro!

În caietul de sarcini se arată că „Municipiul Timișoara dorește achiziționarea de jardiniere pline cu plante ornamentale (mușcate curgătoare) pentru ferestrele de la clădirea Primăriei Timișoara. Serviciile specifice de întreținere în perioada de vegetație: udat, fertilizat, tratamente fitosanitare, eliminarea florilor trecute, completarea amestecului nutritiv vor fi efectuate începând din luna mai până în luna noiembrie inclusiv în funcție de cerințele biologice plantelor și de condițiile atmosferice. În acest sens se dorește atribuirea unui contract de furnizare de produse și prestare de servicii având ca obiect următoarele: plante florile pedente mușcate curgătoare 2.700 de bucăți, substrat nutritiv 4.200 kg, servicii de amenajare și întreținere jardiniere cu tăviță. Cele 500 de jardiniere care vor fi amplasate la ferestrele clădirii Primăriei Timișoara vor conține câte șase bucăți de mușcate în jardiniere de 0.60 m și patru bucăți mușcate în jardiniere de ,45 m. Jardinierele trebuie săfie amenajate cu plante bogat ramificate, înflorite și cu o stare fitonsanitară bună. Furnizorul va prezenta ca model o jardinieră cu patru mușcate. Mușcatele vor fi cu inflorescențe de culoare roșie, cu înflorire continuă pe toată perioada de vegetație”. Contractul vizează periada mai –noiembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare