Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTren deraiat la Moşniţa. A început golirea vagoanelor pline cu motorină şi...

Tren deraiat la Moşniţa. A început golirea vagoanelor pline cu motorină şi ridicarea lor pe şine FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce miercuri seara, între Timişoara şi Moşniţa Nouă, un tren a deraiat, patru vagoane-cisternă pline cu motorină sărind de pe şine, iar unul răsturnându-se, autorităţile locale şi firma care deţine calea ferată din această zonă au luat primele măsuri pentru deblocarea situaţiei create.

În această dimineaţă, la faţa locului, pe lângă echipajele de Pompieri şi Jandarmi, au fost aduse două macarale-mamut pentru a ridica şi repune pe şine vagoanele deraiate. Operaţiunea urmează să fie demarată, nu înainte de a scoate motorina din aceste vagoane şi a fi transferată în cisterne, aduse de asemenea la faţa locului.

Un amăunt interesant este legat de faptul că, din informaţiile obţinute de reporterul nostru trimis la faţa locului, o parte din motorină trebuia trimisă la export, în Ungaria. De faţă sunt şi câţiva angajaţi de la „Vama Timişoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare