ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tren deraiat la Moşniţa. A început golirea vagoanelor pline cu motorină şi ridicarea lor pe şine FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce miercuri seara, între Timişoara şi Moşniţa Nouă, un tren a deraiat, patru vagoane-cisternă pline cu motorină sărind de pe şine, iar unul răsturnându-se, autorităţile locale şi firma care deţine calea ferată din această zonă au luat primele măsuri pentru deblocarea situaţiei create.

În această dimineaţă, la faţa locului, pe lângă echipajele de Pompieri şi Jandarmi, au fost aduse două macarale-mamut pentru a ridica şi repune pe şine vagoanele deraiate. Operaţiunea urmează să fie demarată, nu înainte de a scoate motorina din aceste vagoane şi a fi transferată în cisterne, aduse de asemenea la faţa locului.

Un amăunt interesant este legat de faptul că, din informaţiile obţinute de reporterul nostru trimis la faţa locului, o parte din motorină trebuia trimisă la export, în Ungaria. De faţă sunt şi câţiva angajaţi de la „Vama Timişoara”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=5l8Y071HNpA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore