Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patru țigani din Timișoara au picat în ”plasa” jandarmilor! Oamenii legii i-au surprins comercializând PETARDE!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 9 decembrie 2014, jandarmii din cadrul Grupării Mobile, aflându-se în serviciul de patrulare în zona Pieţei Badea Cârţan din Timişoara au observat trei persoane de sex masculin care avea o plasă în care se găseau mai multe articole pirotehnice.

Echipajul a luat primele măsuri de identificare a indivizilor de etnie romă constatând că aceștia sunt verişori. După controlul bagajelor, copii au fost conduși la sediul unității în vederea continuării cercetărilor. G.R., G.S. şi G.G., cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, toţi trei domiciliaţi în Timişoara, au fost depistaţi în timp ce încercau să comercializeze tot felul de petarde și alte articole pirotehnice.

Cele peste 600 de pocnitori, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pe bază de proces verbal şi vor fi predate Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiş.

Cei trei sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Tot astăzi, alt țigan a fost depistat în acelaşi loc, având asupra lui aproximativ 400 de articole pirotehnice. La fel ca şi ceilorlalţi trei, lui G.M. în vârstă de 34 de ani, i-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost predată Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...