Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSpitalul Județean din Timișoara într-un nou scandal! Rudele unui pacient decedat, ”fentate”...

Spitalul Județean din Timișoara într-un nou scandal! Rudele unui pacient decedat, ”fentate” de o firmă, nu-și pot recupera banii datorită unui fals FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Povestea lui Ionuț, sau mai bine spus povestea tristă a familiei lui Ionuț Vasile începe în urmă cu circa un an de zile, pe la mijlocul lunii decembrie 2013. Bunicul său a fost operat atunci la Spitalul Județean din Timișoara, însă, din nefericire, în urma unor complicații post-operatorii a decedat pe data de 22 decembrie. ”Nu aș dori să comentez cauzele decesului pentru că, oricum, nimeni nu îl va mai aduce înapoi. Supărat fiind că am plătit o grămadă de bani ne-am decis să recuperăm o parte din aceștia întrucât serviciile medicale pentru care noi solicităm decontarea banilor trebuiau făcute gratuit. Am făcut un referat către spital, cu actele necesare conform legii, dar aici a apărut o problemă. Se pare că firma care livrează produse medicale pentru spital, „cu recomandare”, a uitat să emită factura pentru obiectul livrat” ne-a povestit Ionuț, care, în continuarea relatării video de mai jos, făcută chiar astăzi de reporterul Vocea Timișului în curtea ”Județeanului”, explică și de ce nu crede că familia sa va mai putea recupera banii solicitați.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

  1. Aceasta institutie a devenit in timp o rusine pentru medicina din Timisoara. Lipsa de igiena – vezi cazurile de infectii dupa interventiile chirurgicale -, comportamentul vulgar al medicilor si al personalului cu studii medii fata de bolnavi si apatinatorii acestora sunt arhicunoscute si degeaba, nu s-au gasit inca solutii pentru a putea reabilita aceste devieri de comportament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare