Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Preot din Timișoara: Antonescu a făcut un lucru bun, a exterminat evreii!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O vorbă veche din popor îndeamnă „să faci ce zice popa, nu ce face popa”. Iată că există unii indivizi din clerul ortodox care infirmă chiar și această înțelepciune. Că religia nu este o dogmă a păcii și a nediscriminării, asta o știm demult, dar dacă trebuie să o mai dovedim încă o dată, vă prezentăm acest filmuleț care promite să devină viral. Un preot de la Seminarul Teologic din Timișoara din cadrul Liceului Pedagogic, a fost înregistrat de către elevii săi vorbind despre Antonescu, evrei și țigani, într-o alăturare extrem de rasistă.

„Măi, dacă Antonescu a făcut un lucru bun, a fost că i-a exterminat. Măi, dacă ar mai fi trăit un an… nu vă uitați în gură la toți rahații că i-au exterminat pe evrei. Antonescu a fost un sfânt, un martir. Nu fiți tâmpiței, mă. Mă, nu fiți ghiolbani, măi. Nu fiți tâmpiței, mă, că vă bate Dumnezeu.” le explică el cu zâmbetul pe buze.

Noi vom încerca să fim mai moderați și îi vom explica preotului că Dumnezeul creștin e, până la urmă, unul evreiesc,(Vechiul Testament) iar atitudinea lui nu are ce căuta în școli. Așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce decizii se vor lua în interiorul B.O.R și dacă acest individ, care se consideră uns de divinitate, va primi măcar o amendă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z18PaAlo6Zw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore