Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimţiţii din traficul de pe la noi sau „miserupismul” unor posesori de BMW

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

În ceas de seară, „un patrician” posesor de BMW seria 3 a decis că locul perfect unde şi-ar putea parca „bijuteria” este pe Gheorghe Lazăr, în faţa farmaciei Vlad şi nu oriunde, în mijlocul străzii. Şoferul în cauză, fie dorea să transmită „muritorilor de rând”, că este „buricul pământului” sau în acest caz, al străzii, fie deţine o cantitate îngrijorătoare de insolenţă. Am exclus varianta în care „săracul om bogat” nu a reuşit să găsească un loc de parcare deoarece fiind duminică seara, şi un tir ar fi reuşit să staţioneze în limitele bunului-simţ, deoarece chiar dacă, prin absurd, nu ar fi găsit o zonă pe care roţile BMW-ului său să o onoreze, rezolvarea nu se afla în „nu-i bai, o las aici, în mijloc, ăsta pare un loc bun”. Şi a lăsat-o acolo, a lăsat-o o bună bucată de vreme.

Nici nepăsarea pe care restul şoferilor o prezentau nu este, întocmai, admirativă. Acest „je m’en fiche” general este unul dintre motivele ce face aceşti bogătani impertinenţi să se autoproclame patricieni cu permis de conducere. Egalitate sigur nu e, căci dacă în locul strălucitorului seria 3, era o Dacia Logan sau un Daewoo Cielo într-un interval de doi timp şi trei mişcări, s-ar fi revoltat vreun oarecare. Dar stimabilii „poliţişti” , pe unde îşi făceau oare veacul? Era coadă la „Shaorma Instanbul” şi au pus pe pauză acţiunile lor intense de prevenire şi combatere a tot ce este ilegal?

Conceptul de „are maşină scumpă, face ce vrea muşchiul lui” a prins rădăcini, iar majoritatea posesorilor de autovehicule luxoase sunt conştienţi de acest lucru şi îl exploatează până peste limite. În fond, tu, parte a plebei, consideri că nu îţi permiţi să-l tragi de mânecă pe domnul ce şi-a parcat Porsche-ul Cayenne pe o trecere de pietoni şi două borduri. De ce ? Pentru că, în spatele perdelei de scuze, există teamă. Teama că zerourile din cont îi conferă nu doar putere, ci şi protecţie, că ochiul legii se uită în altă parte când adulmecă mirosul de gologani.

În ceea ce priveşte domnul, doamna sau domnişoara (deşi apleativul nu este meritat) din imagini, „vă rog daţi-i una peste bot”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=v3acGSjuVB8&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

3 COMENTARII

  1. Sincer chiar nu cred ca omul a lasat masina asa. Tind sa cred ca a parcat de dimineata, atunci cand sunt foarte multe masini acolo iar seara s-a trezit singura masina parcata neregulamentar acolo. Ghinionul omului si norocul vostru( mai aveti un articol de scris)

  2. Ce sa-i ceri? Tipic! 75% dintre cazuri cand vezi masina oprita pe avarii sau care intr-un fel sau altul perturbeaza traficul, este un BMW. Pacat ca asa o minunatie a ingineriei germane a ajuns sa fie o eticheta in Timisoara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare