Aroganţe, mofturi şi figuri doar la Iulius Mall Timişoara

- Advertisement -
Iulius Mall Timişoara – 330 de magazine, food-court, cinema multiplex cu 7 săli, club de bowling și biliard, patinoar și piscină sezonieră, sală de fitness, spațiu de joacă pentru copii, casino, restaurante și numeroase cafenele.

Locuri ideale unde îţi poţi da check-in ca să vadă şi „fraierii” consumatori de zacuscă de acasă că tu poţi şi „ai cu ce te laudă” (a se citi pe ritmurile piesei de la Partizan). Tot de acolo îţi poţi achiziţiona articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sau alte categorii finalizate, paradoxal, în „minte”, cu care te poţi înzorzona din cap până-n potcoave.

Funcţional tot după premisa „Ce-i frumos şi lu` Dumnezeu îi place”, mall-ul e mai mult un mare catwalk, unde dacă nu ai tocuri rişti să te întrebe o „faraoană”, „Da` cât e rochia asta mare cu paiete aurii?”. Tot mall-ul este habitatul propice pentru orice „Falafel King”, acesta îşi poate etala dichiseala artistocratică prin poziţionarea cheii de la BMW şi/sau Merţan cât mai la vedere, prin acel șarm aparte conferit de ochelarii de soare „indoors” sau de virilitatea cu care soarbe dintr-un Segafredo.

De asemenea, dacă derulezi vreo activitate la mall este vital şi necesar ca smartphone-ul să suprinda totul în fotografii. Bei o cafea la Starbucks? Poză. Mănânci la food court? Poză. Ai ajuns la Black Box căutând food court-ul? Poză. Ai ieşit la o ţigară pe acoperiş? Poză.

Tot Iulius Mall Timişoara beneficiază şi de o parcare sub- și supraterană de 2.500 de locuri. „Breaking news-ul” ar fi că, cea subterană, va fi contracost”. Cel mai nou proiect din portofoliul Iulius Group anunţă dotarea parcării cu panouri electrice care oferă informaţii despre numărul de locuri libere, cu automate ce eliberează tichete de parcare, dar şi cu un software special de monitorizare a traficului.

Pentru staţionare se va percepe un tarif de 2 lei pe oră. Adică cum? Nu o să mai aibă „burghezia, spuma Timişoarei” cum să stea un ceas pe trei fursecuri şi o apă plată că le ajunge taxa de staţionare mai mult decât nota? Ba da, parcaţi afară, vă rog. Pentru a impulsiona cumpărăturile, centrul comercial recompensează orice fanatic ce „sparge” MINIMUM, să fim înţeleşi, de 100 RON, pe orice îi pofteşte cordul sau cardul. Şi-a cumpărat prinţesa ta o gecuţă, un pulovăraş şi nişte bluziţe? „Nu-i bai”, ai parcare gratuită la poalele mall-ului.

Şi dacă tot vorbim de acest „smart marketing” şi cei care îşi vor spăla maşina la Alma Aqua Touch (spălătorie auto amplasată tot în mall)  vor primi o oră şi jumătate de staţionare gratuită. Dar nu încheiem aici, Iulius Mall mai oferă clienţilor şi 30 de minute gratuite pentru ieşirea din parcarea subterană, asta în caz că neuronii suprasolicitaţi nu mai au capacitatea de a îndrepta autovehiculul spre exit, în timp record.

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare (sau nu).

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidențiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea...

Parcare noua, ”amenajata modern” in zona in care locuieste primarul Timisoarei

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a anunțat că un...

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin...

Nesimtirea se plateste, dar se inmulteste la Timisoara! Din pacate…

Direcția Poliția Locală Timișoara a anunțat că peste 2.000...

Cu ce amenzi s-au ales zeci de soferi din Timisoara care au parcat pe piste de biciclete

Străzile pietonale și pistele de biciclete sunt parcări de...

Din aceeași categorie

Categorii Populare